Gråsten Netværk

Netværksleder i Gråsten.

Conni Schrøder Sørensen

Højmarken 31, Broager

tlf 61752008

61 75 20 08 eller mail:

conni2a4@gmail.com

Jeg er en kvinde på 58, som i mange år har beskæftiget mig med at gøre det nemmere for mine ældre medborgere på pleje- og omsorgscentre. Nemmere at blive gammel og måske handicappet. I de seneste fem år har jeg været med i Dansk Blindesamfund og her af to år som netværksleder i Gråsten.

Og lad mig i den forbindelse opfordre alle synshandicappede til at komme og hilse på os hver den sidste tirsdag i hver måned. Vi bliver underholdt med musik og foredrag og slutter med kaffe og brød hver gang. Det hele for en billig penge.

 

Kærlig hilsen Conni

 

Susan Jensen     

Højtoften 14

6200 Aabenraa

Tlf. 86 47 01 15

susan@sshj.dk

Gråsten Netværk

Netværk Gråsten,
Broager og Bov blev oprettet i 2003 hvor jeg startede som netleder.
Klubben holder møde den sidste torsdag i hver måned, dog har vi ingen møder i juli og december. Det er normalt foredrag, men vi har hvert år arrangementer som går igen. Vi har f.eks. hestevognstur i juni og, hvis vi har penge til det, en udflugt i august. I november besøger vi Slotskirken og bagefter julefrokost.
Vi har efterhånden fået flere medlemmer, nogen er kommet med på den nye ordning hvor svagtseende, der ikke opfylder de normale krav, alligevel kan være med. Vi er normalt ca. 25 medlemmer til vore møder.

 

Kalender for 2.havldel 2019

 

Gråsten sammenkomster i efteråret 2019.

 

I september den 19. lægger Gråsten netværk ud med en modeopvisning. Astrid kommer og viser os tøj til den modne kvinde og den modne mand.

 

Oktober den 31. skal vi høre Jørgen fortælle om hans mange turer til Færørne. Om livet der og de mange ting der adskiller sig fra tingene i Danmark.

 

I november-december holder vi julegudstjeneste og julefrokost den 5. december. Vi starter i Gråsten Slotskirke kl. 11:15.

 

 Alle Sammenkomster vil blive annonceret i medlemsbladene, og vi forbeholder os retten til ændringer. .

 

På nissehat med hinanden Susan og Stig   

 

 

   Gråsten. Sammenkomster i foråret 2020

 Alle møderne bliver afholdt på Gråsten Plejecenter

lle møderne bliver afholdt den sidste torsdag i mdr.

 

 

Januar, vores forårssæson, starter med en ulykke! Bo Felthaus er et ganske almindeligt liv, sådan mere eller mindre. Måske er det liv, han har i dag, forårsaget af det liv han havde en gang. En tur på motorcykel ændrede alt.

 

 

 

I februar, hvor sne og kulde dækker Danmark, arbejder Danmarks Politi. Sørger for god ro og orden. Vores betjent hedder Palle, og han arbejder for at passe på os, vi helt almindelige ukriminelle mennesker.

 

 

 

Marts. Døden forekommer de fleste at være et grimt ord. Men den er der alligevel. Livet glæder det os at høre om, det er straks værre med døden. Men ingen er blevet her endnu. Rejsen herfra vil en bedemand fortælle os om. På en både sød og humoristisk måde.

 

 

 

I april skal vi møde en mand, som man i tresserne ville kalde for ”Vild Engel.” I dag er han, som en rocker uden at være det, betaget af at køre på motorcykel. Og det gør han for fuld drøn. På Færøerne  og Island, i Ægypten og  tværs over USA. Ham må du ikke gå glip af. Så ”brum brum” og op på kværnen.

 

 

 

Kom maj du søde milde. Du skal se hende, og du skal høre hende og smile dertil. Direkte fra fødselsgangen, en jordemors anekdoter.

 

 

 

Vi har gjort det før, og altid i juni. Årets vilde ridt gennem Gråstenskovene, som om indianerne var i hælene på os. Det gør vi også i juni i år, med madpakke og det hele.

 

 

 

Så hjertelig velkommen i Gråsten netværk med vrinsk til forårssæsonen med et high five. Susan og Stig

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.02 | 17:29

Hej hvornår er der svømning?
Mvh Hans j Auerbach

...
14.11 | 19:48

her er et Mobole pay nr. 73162 som kan bruges.

...
13.11 | 16:37

Har i et nummer og mobilepay jeg kan donere et lille beløb på for jeres søde hunde kalender ?

...
10.08 | 17:36

Hej. Jeg har haft 22 prs til rundvisning og ølsmagning på Indslev Bryggeri i går 9/8. Jeg har ingen mail eller telefonnr., kun "Fuglsang". Kan det være jer?

...
Du kan lide denne side